måndag 23 september 2013

Målade bilder


Ser ut som att han är död. bunden, båda är bundna. Han är helt bunden och hon är nästan bunden. Ser ut som det är för länge sen i ett palats. Han kanske var riddare, härskaren ville inte ha honom och mamman tröstar och kramar om honom.


En hund som är ledsen för att han är bunden om nosen. En man som äger hunden som kanske gjorde så mot hunden. Ser ut som på en tavla i ett palats. Mycket färger, hunden är vit och mannens hatt är vit och röd. Mannen är osynlig. Han kanske blev dödad för att han gjorde så mot hunden.


Ser ut som en burk med målarpenslar och en matta med färger på som om man har målat den. Målarpenslar som hänger i ett snöre. Målarkänsla!

Ser ut som döden med bakgrunden. Någon som blivit förgiftad och fått prickar. Flaggor i ringen? Eller så är det en kompass som visar åt vänster ungefär.

Kungligt cafe, matbord med kniv och sked. Men bakgrunden ser inte kunglig ut! Det är mörkt, rivit på bakgrunden. Känslan av att någon tjuv har stulit sakerna.

Ser en stol som någon lyft upp med trådar i ett träd. Dom har satt upp tallrikar, bord, matta och stolen i träden för att det är översvämning. Det är en döskalle i bakgrunden, vattnet verkar vara giftigt! Men träden överlevde och dom verkar växa bättre i giftigt vatten.


 Har intervjuat Jacqueline Taaveniku

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar